Bývalý OD Máj Národní 24. června po dvou letech přivítá návštěvníky 

Read Time:3 Minute, 3 Second

Ikonická budova na rohu Národní a Spálené ulice, dnes Máj Národní, začíná psát novou kapitolu své historie. Během dvouleté rekonstrukce se původní monofunkční obchodní dům Máj proměnil v Máj Národní, moderní centrum zábavy, her a zážitků. Na ploše přes 17 tisíc m2 vznikl jedinečný prostor v srdci Prahy s pestrou nabídkou obchodů, špičkovou gastronomií a unikátním zábavním parkem pro všechny generace. Těší nás, že tyto slavnostní okamžiky sdílíte spolu s námi a věříme, že se Máj Národní stane také vaším oblíbeným cílem.

Veřejností nedočkavě očekávaná událost se blíží! V pondělí 24. června vstoupí do života Pražanů i návštěvníků metropole Máj Národní. A určitě je na co se těšit. Máj Národní nabídne 9 pater plných nezapomenutelných zážitků a nekončící zábavy. V prvním podzemním patře bude k dispozici prodejna Tesco v nové podobě. 1. a 2. patro obsadí nájemci v kategoriích restaurace, kavárny, květinářství, doplňky, drogerie atd. Foodhall nabídne přibližně 750 míst k sezení a pestrý sortiment rychlého i klasického občerstvení v režii věhlasných značek Popeyes, Burger King, Banh-mi, Prima bašta, Misushi, Amerikanos a dalších.

O patra zasvěcená zábavě, kultuře a vzdělávání se postarala společnost Infinite Expirience Prague. Ve 3. a 4. patře se nachází LEVELS. Na milovníky her každého věku tu čekají stovky arkádovek, nejmodernější závodní simulátory, minigolf, šipky či billiard. Kromě spousty zábavy a zážitků se návštěvníci mohou těšit také na gastronomické zážitky a unikátní drinky.
Lvíčkov, svět nekonečné zábavy pro malé raubíře a jejich rodiče v největším rodinném zábavním parku v centru Prahy, se otevře v 5. patře. Vzrušující cestu časem zpátky do historie od podzimu 2024 v 6. patře nabídne expozice Back in Time.
Všechny fanoušky superhrdinů nadchne zážitkový obchod Heroes Park v 7. patře, kde si naplno užijí vzrušení, zábavu a dobrodružství se svými oblíbenými hrdiny.
Ve Fly Vista v 8. patře dokonalý gastronomický zážitek umocní nezapomenutelná atmosféra, nepřekonatelný výběr šampaňských vín a jedinečné výhledy na Prahu. V celé své kráse si každý prohlédne Prahu jako na dlani také z vyhlídkové terasy Fly Vista v 9. patře – z nejvyšší 360° panoramatické terasy v centru metropole, 40 metrů nad zemí.

 

Vlastníkem objektu bývalého obchodního domu Máj je od začátku roku 2019 developerská společnost AMADEUS Real Estate a.s., která na trhu působí více jak 30 let. Mezi její současné největší projekty patří vedle Máje Národní také AMESIDE v Plzni, kde připravuje výstavbu nové městské čtvrti. V Praze dále vlastní a provozuje např. kancelářské a obytné prostory ve Vlastině ulici (Praha 6) nebo rekonstruovala svůj objekt Paláce Bristol (původně z konce 19. století) v Dlouhé ulici. Dále zde připravuje další bytové projekty např. ve Stodůlkách. Vlastníky společnosti jsou a správní radu společnosti vedou bratři Václav a Martin Klánovi.  

 

 

Máj Národní nabídne mnohá NEJ!

  • Počet moderních arkádových her: 125
  • Zábavné prvky pod jednou střechou: 193 (125x arkádovky, 6x šipky, 3x billiard, 2x shuffleboard, 3x prize games, 1x racing bug, 3x karaoke, 2x F1 simulátor, 8x GT simulátor, 1x minigolf, 24x PC, soft play hřiště, toddler area, dětský kolotoč, lezecká stěna, vzduchové bludiště, zipline, míčkový bazén, Mini City, skluzavky a tobogány, trampolíny, ninja prolézací dráha, dětský bagr s míčky, 8x interaktivní místnosti s příběhem o historii Prahy, merch obchod s 14x komiksovými postavami).
  • Indoor minigolf o 18 jamkách
  • Bar přes dvě patra o celkové výšce 7,593 m
  • Počet vystavených (různých) lahví na baru: 904
  • Bar v interiéru o délce 36 m
  • Křišťálové lustry pod jednou střechou v počtu 251 kusů
  • Heroes Park o rozloze 768 m2
  • Back in Time o rozloze 873 m2
  • Vana jako champagne bucket 1,8 x 0,9 x 0,89 m
  • Křišťálová kostra nad barem 4,8 m
  • Motýli na fasádě 12,4 m x 15,16 m

 

Mediální servis:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Herečky Vilma Cibulková a  Michaela Dolinová si na soustředění projektu Anděl mezi zdravotníky zahráli komedii
Next post Anička Slováčková poslal do světa nový videoklip Léto
Close

Nejprohlíženější příspěvky

  1. PEČE CELÁ ZEMĚ startuje již třetí řadou od 6.ledna na ČT1
    Třetí řada Peče celá země opět stmelí celé rodiny u televizních obrazovek, a to jak u české klasiky, tak u často velmi originálních receptů. Víte například, jak se peče malinový dort, který znáte ze znělky? V letošní řadě budou moci diváci ocenit i mnohá umělecká díla, cukrářské skládačky, výrobky průzračné jako sklo, na své si […]
  2. Muzikál Anděl Páně je novým hitem Hudebního divadla Karlín
    Hudební divadlo Karlín má na repertoáru nový titul – muzikál Anděl Páně, který má za sebou úspěšnou premiéru a diváci si jej nepomohou vynachválit. V hlavních rolích excelují Ondřej Rychlý (Petronel) a Marek Lambora (Uriáš), nechybí ani Jiří Korn v roli Boha. Anděl Páně – to je božský muzikál podle stejnojmenné filmové pohádky z roku 2005. V […]
  3. Hokejisté Michal Mrázik, David Moravec a Milan Jurčina pomohou mladému fotbalistovi
    Sportovci tělem i duší, navíc se srdcem na správném místě. Tak by se dali charakterizovat hokejisté Michal Mrázik a David Moravec, stejně jako bývalý hokejista Milan Jurčina. Všichni tři se totiž pod záštitou domovské sportovní agentury M3 Sports Agency rozhodli podpořit sbírku pro šestnáctiletého fotbalistu Milana, který před rokem onemocněl zánětem míchy a hrozilo, že […]
  4. Red Face – souboje profi zápasníků s pouličními rváči a influencery
    Dne 9. srpna 2023 proběhla tisková konference organizace RedFace k historicky druhému galavečeru, který se uskuteční 9. září 2023 v UNYP Aréně v Praze. Organizace, za kterou stojí promotér Petr Diviš, představila novou fight card, ve které kombinuje profesionální zápasníky s pouličními rváči a influencery, čímž chce zviditelnit bojové sporty. Hlavním partnerem večera je Kratom […]