Je krásná, talentovaná, ale hlavně nerada stojí na jednom místě. To je zpěvačka Lucie Junková 

Read Time:2 Minute, 42 Second

Je krásná, talentovaná, ale hlavně nerada stojí na jednom místě. Zpěvačka Lucie Junková tráví už půl roku ve Spojených státech, kde má už roky svůj druhý domov. A ačkoliv má v plánu i ta prorazit se svým zpěvem, zatím využívá především své místní znalosti, kdy sama procestovala silnice z východního pobřeží na západní křížem krážem. A o své zkušenosti se nebojí podělit. 

V Česku má sice Lucie Junková rozjetou hudební kariéru, rozhodně ale nezahálí. Už jedenáct let je totiž jednou nohou doma ve Spojených státech, kde se jí podařilo rozjet cestovní kancelář, které se věnuje, když zrovna ve studiu neskládá. 

„V New Yorku musíte pracovat 18 hodin denně, 6 dní v týdnu, abyste zvládli to, co ostatní. V Čechách mě přijde, že lidé poslední dobou pracovat moc nechtějí. Když se naučíte tady v USA  fungovat, můžete mít opravdu vše,“ říká Lucie, která se netají tím, že by jí nevadilo žít za oceánem. 

„Stále to zvažuji, ale nikdy by to nebylo na trvalo bez návratu do ČR. Pendluji sem tam a jsem cca půl roku z roku v USA a půl roku v ČR. Ameriku miluju, ale když jsem tady v Americe, chybí mi Česko. Kdybych řekla, že ne, lhala bych,“ vysvětluje zpěvačka, které se tam podařilo rozjet slušně fungující cestovní kancelář, která svým klientům nabízí exkluzivní služby. 

„Máme cestovní kancelář u které trvalo dlouho než jsme získali všechna povolení. Upřímně to začalo tak, že před 10 lety nebyly vůbec zpáteční letenky za dobrou cenu do USA. Tehdy na mě vyskočila letenka s odletem do New Yorku a návratem z Los Angeles. Letenka s odletem ze stejného místa stála tehdy hrozně moc, nějak jako dneska letenka do Austrálie. Plánovali jsme, zda jsme schopni to přejet a odletět pak do ČR. Že to aspoň procestujeme. Když jsem to řekla známým, všichni byli nadšeni, protože mnoho lidí nemá rádo lítání. Po přejezdu jsme zjistili, že to není levná záležitost, ale začali jsme nabízet pobyty, které jiné CK nemají. A lidí to vyhledávají. Nabízíme kompletní servis, včetně programu na dva až tři týdny,“ popsala Lucie s tím, že nikdy neměla v plánu provozovat klasickou cestovní kancelář. 

„Nabízíme pobyty s programem v Chorvatsku  – konkrétně moderátorské, modelingové a make-up workshopy, v nabídce máme Itálii, USA – New York, Californii, přejezd napříč USA – dva nebo tři týdny na základě vybrané trasy, Západ USA, Východ USA, Připravujeme Kanadu, Maledivy a Švédsko,“ dodala Junková, která nabízí jenom to, co prožila na vlastní kůži. 

„Než jsme začali nabízet klientům, tak jsme to přejeli napříč 8x, pokaždé jinou trasou, abychom věděli, co můžeme nabízet. Klienti urazí cca 5-10.000 km dle náročnosti trasy a někdy i více. Záleží na výběru pobytu,“ dodala Junková, která je známá především pod pseudonymem Lucy Junk. 

Již za několik dní vrací do Česka, kde ji čeká náročný program v podobě příprav soutěži Tvář roku, Dáma České republiky, Gentleman & Žena České republiky.

A tím to nekončí. Plánuje také velký filmový projekt, který by ráda brzy začala natáčet. „Jedná se o českou komedii s pracovním názvem „Dovolená“. A koncem října se opět vracím do USA,“ popsala své plány Lucie, která ale rozhodně nechce zanedbávat svou hudební kariéru, které se věnuje od svých šesti let. „Nové písničky bych ráda představila po svém návratu,“ slibuje všem fanouškům Junková.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Odznak Vysočina již v neděli na TV NOVA
Next post IGOR OROZOVIČ S KAPELOU CHYSTÁ V PRAZE A BRNĚ LETNÍ OPEN AIR KONCERTY
Close

Nejprohlíženější příspěvky

  1. PEČE CELÁ ZEMĚ startuje již třetí řadou od 6.ledna na ČT1
    Třetí řada Peče celá země opět stmelí celé rodiny u televizních obrazovek, a to jak u české klasiky, tak u často velmi originálních receptů. Víte například, jak se peče malinový dort, který znáte ze znělky? V letošní řadě budou moci diváci ocenit i mnohá umělecká díla, cukrářské skládačky, výrobky průzračné jako sklo, na své si […]
  2. Hokejisté Michal Mrázik, David Moravec a Milan Jurčina pomohou mladému fotbalistovi
    Sportovci tělem i duší, navíc se srdcem na správném místě. Tak by se dali charakterizovat hokejisté Michal Mrázik a David Moravec, stejně jako bývalý hokejista Milan Jurčina. Všichni tři se totiž pod záštitou domovské sportovní agentury M3 Sports Agency rozhodli podpořit sbírku pro šestnáctiletého fotbalistu Milana, který před rokem onemocněl zánětem míchy a hrozilo, že […]
  3. Muzikál Anděl Páně je novým hitem Hudebního divadla Karlín
    Hudební divadlo Karlín má na repertoáru nový titul – muzikál Anděl Páně, který má za sebou úspěšnou premiéru a diváci si jej nepomohou vynachválit. V hlavních rolích excelují Ondřej Rychlý (Petronel) a Marek Lambora (Uriáš), nechybí ani Jiří Korn v roli Boha. Anděl Páně – to je božský muzikál podle stejnojmenné filmové pohádky z roku 2005. V […]
  4. Red Face – souboje profi zápasníků s pouličními rváči a influencery
    Dne 9. srpna 2023 proběhla tisková konference organizace RedFace k historicky druhému galavečeru, který se uskuteční 9. září 2023 v UNYP Aréně v Praze. Organizace, za kterou stojí promotér Petr Diviš, představila novou fight card, ve které kombinuje profesionální zápasníky s pouličními rváči a influencery, čímž chce zviditelnit bojové sporty. Hlavním partnerem večera je Kratom […]