Baví vás pořad Fotr na tripu s Pepou Vrtalem?

Read Time:1 Minute, 51 Second

Dívejte se už 16. října večer na Prima COOL.

Baví vás pořad Fotr na tripu s Pepou Vrtalem a jeho smečkou? Pak si nenechte ujít další díl, který vás tentokrát zavede na nejzajímavější místa Evropy. Posádka začne svou cestu mezi upíry a skončí v městečku zázraků. Dívejte se už 16. října večer na Prima COOL.

 

Tajemná zákoutí Evropy, děsivé příběhy evropských hor, ale i zázračná místa – to vše v nové řadě Fotra na tripu s Pepou Vrtalem, dcerami Josefínkou a Leontýnkou a psem Lumi.

Stále po stopách katastrof, upírů i záhad. Jak taky jinak. A začneme na lanovce Bustene Babele. Na vrcholu vyšším než 2000 metrů na návštěvníky čeká sfinga. Místo je to tajemné. Na náhorní plošině Babele najdete specificky modelované skály. A jeden z kamenů má tvář egyptské sfingy. Kdo ji první uvidí? A jsou pod plošinou opravdu tajemné sklepy, kde se ukrývá mnoho tajemství?

Pak se dostaneme na místa, kde se natáčel seriál Wednesday. A na místa, kde je hodně Čechů. I oni byli navštívit sfingu.

Pak už nás čeká Bukurešť. V místní botanické zahradě se také natáčelo. Tak natáčíme i my. A také na jiných místech, kterých se noha Wednesdey Addamsové dotkla.

Když už se pohybujeme po Bukurešti, nelze minout budovu, která je asi nejšílenější. I proto, že je tak těžká, že se celoročně a stále propadá. Komunistická hrobka ideologií. Palác Parlamentu má 1100 místností, jsou zde nejen protiatomový kryt, ale i další zajímavosti. Megalomanských staveb je ale v Bukurešti víc. Takovou architekturu Caucescu okoukal v Číně a začal stavět – to, co můžete vidět jen v Bukurešti.

A míříme mimo Rumunsko. Do Srbska. Výprava zamíří k Železným vratům. Proč je to místo nebezpečné a s poněkud morbidní historií? Jde o strategické místo, o které se národy rvaly. A málokdo ví, že Dunaj v tomto místě je hluboký až 80 m. 

A jde se do oblasti Lepenski Vir. Jaká civilizace zde žila už před 9000 lety? Ryby zkřížené s lidmi? Jak tohle zvídavým dcerám fotr vysvětlí?

To a mnohem víc už ve středu 16. 10. ve 21.25 na Prima COOL.

Foto zde: https://www.uschovna.cz/zasilka/QTHSWR26YNVLIFAW-N4L/

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Úspěšný pořad Výborná SHOW se přesouvá na ČT1
Next post Začátek nové řady StarDance hlásí rekord
Close

Nejprohlíženější příspěvky

  1. PEČE CELÁ ZEMĚ startuje již třetí řadou od 6.ledna na ČT1
    Třetí řada Peče celá země opět stmelí celé rodiny u televizních obrazovek, a to jak u české klasiky, tak u často velmi originálních receptů. Víte například, jak se peče malinový dort, který znáte ze znělky? V letošní řadě budou moci diváci ocenit i mnohá umělecká díla, cukrářské skládačky, výrobky průzračné jako sklo, na své si […]
  2. Muzikál Anděl Páně je novým hitem Hudebního divadla Karlín
    Hudební divadlo Karlín má na repertoáru nový titul – muzikál Anděl Páně, který má za sebou úspěšnou premiéru a diváci si jej nepomohou vynachválit. V hlavních rolích excelují Ondřej Rychlý (Petronel) a Marek Lambora (Uriáš), nechybí ani Jiří Korn v roli Boha. Anděl Páně – to je božský muzikál podle stejnojmenné filmové pohádky z roku 2005. V […]
  3. Hokejisté Michal Mrázik, David Moravec a Milan Jurčina pomohou mladému fotbalistovi
    Sportovci tělem i duší, navíc se srdcem na správném místě. Tak by se dali charakterizovat hokejisté Michal Mrázik a David Moravec, stejně jako bývalý hokejista Milan Jurčina. Všichni tři se totiž pod záštitou domovské sportovní agentury M3 Sports Agency rozhodli podpořit sbírku pro šestnáctiletého fotbalistu Milana, který před rokem onemocněl zánětem míchy a hrozilo, že […]
  4. Red Face – souboje profi zápasníků s pouličními rváči a influencery
    Dne 9. srpna 2023 proběhla tisková konference organizace RedFace k historicky druhému galavečeru, který se uskuteční 9. září 2023 v UNYP Aréně v Praze. Organizace, za kterou stojí promotér Petr Diviš, představila novou fight card, ve které kombinuje profesionální zápasníky s pouličními rváči a influencery, čímž chce zviditelnit bojové sporty. Hlavním partnerem večera je Kratom […]